De luchthaven van Antwerpen is een van de drukste luchthavens in België. Het heeft een van de grootste terminals in Europa. Het bevindt zich in de stad Antwerpen, en het verbindt verschillende landen met elkaar per spoor, lucht en zee. In feite zijn er het hele jaar door rechtstreekse vluchten vanuit Londen, België naar Antwerpen, maar als u van verder weg komt, zoals Londen of Barcelona, zult u waarschijnlijk een taxi moeten huren.

taxi in Antwerpen

Dus hoe boek je een taxi in Antwerpen? U kunt ervoor kiezen om in persoon te gaan naar een van de kantoren van het bedrijf of om een taxi te zoeken op een van de gele pagina’s die beschikbaar zijn. Omdat veel mensen liever online boeken, kijken we nu naar het boeken van een luchthaventaxi in Antwerpen. De beste plaats om te beginnen met het zoeken is op internet. Kijk Oppaxi Antwerpen op Google of een van de andere hoofdzoekmachines.

Nadat u een paar websites hebt gevonden, kunt u de beschrijvingen zorgvuldig lezen. De website moet u vertellen welke soorten voertuigen die ze bieden. Ze moeten u ook een gratis nummer geven, dat u kunt bellen voor een vervoer van / naar luchthaven. Sommige sites hebben foto’s van de voertuigen die ze beschikbaar hebben, zodat u kunt beslissen welk voertuig het beste voor u zou zijn. Vergeet niet om de aankomst- en vertrektijd voor uw bestemming te achterhalen.

Als u online boekt, moet u wat informatie over uzelf geven.

Dit omvat uw naam, adres en contactgegevens. Mogelijk bent u verplicht om betalingsgegevens te verstrekken. Er zijn echter meestal geen kosten voor deze boekingsoptie, tenzij de prijs van de taxi boven een bepaald bedrag is.

Wanneer u op de luchthaven bent, neemt u contact op met een taxichauffeur om erachter te komen of u een aantal verschillende taxi’s kunt nemen om uw eindbestemming te bereiken. Als u bijvoorbeeld vanuit Brussel vliegt, kunt u een Brussels Airport Taxi, een Euroline-coach of een taxi van uw hotel inhuren. Het is echter niet verplicht om een taxi te huren bij een taxichauffeur. Als u merkt dat de reis naar uw bestemming veel langer is dan u had verwacht, kunt u een lokale trein gebruiken. Dit is vooral handig als u op reis bent van een meer centrale locatie, zoals Antwerpen.

Wanneer je op het vliegveld bent aangekomen, moet je wat papierwerk doen.

U moet uw paspoort en andere noodzakelijke documenten verstrekken. U moet ook een reserveringsnummer boeken, dat u van kantoor kunt krijgen. Wanneer u dit hebt gedaan, kunt u gemakkelijk uw auto naar de parkeerplaats rijden, waar u uw auto kunt retourneren naar het taxibedrijf. Je krijgt dan een terugkeerdatum, meestal 2 uur voordat je vertrekt.

Zodra uw auto geparkeerd is, kunt u beginnen met het verkennen van de stad. Als je de stad tourt, wil je misschien je weg doen naar het beroemde kasteel van Antwerpen. Dit historische en prachtige kasteel is open voor bezoekers op bepaalde dagen van het jaar. U kunt ook de musea in de stad bezoeken, inclusief het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis en het Documentation Office. Deze musea kunnen u helpen de geschiedenis van Antwerpen te ontdekken.

Als je klaar bent met het toeren van de stad, is het tijd om terug naar het vliegveld te gaan. Wanneer u online boekt, kunt u het gedoe van onderhandelende tarieven vermijden door het exacte bedrag te betalen dat u wilt lenen. Bovendien kunt u voorkomen dat u in de rij op het vliegveld kunt wachten met uw bagage. Door gebruik te maken van een vervoer van een luchthaven, kunt u op uw bestemming op de eenvoudigste manier aankomen.

Voor een taxi Brasschaat contacteer Bel Global Taxi 03/ 236 38 38

 

Het boeken van een taxi in Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *